Handelsbetingelser

Her finder du vores handelsbetingelser, som er gældende ved online køb. Hos TP Performance er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os, hvis du har yderligere spørgsmål.

Størstedelen af varer på hjemmesiden må kun bruges til motorsport. TP-Performance.dk kan ikke holdes ansvarlig for at solgte varer bruges på offentlig vej eller andre områder, hvor det ikke er lovligt.

Handelsbetingelser, som er angivet nedenfor, er gældende for alle dine bestillinger og online køb på TP-Performance.dk. Du opfordres derfor til at læse betingelserne grundigt igennem, således at du kender dine rettigheder og forpligtelser, inden du køber varer hos os. Ved hvert køb beder vi dig acceptere vilkårene i handelsbetingelserne.

Alle kontrakter indgås på dansk.

Priser

Alle priser er i DKK og inkl. 25 % moms. Priser på bestillingstidspunktet er gældende. Fragt- og leveringsomkostninger samt evt. betalingskortgebyrer oplyses inden dit køb. Der er dog undtagelser ved åbenlys tale om forkert angivet pris.

Bestilling af varer

  1. Find de varer du vil købe og læg dem i kurven.
  2. Gå til kurven (Kasse).
  3. Indtast personoplysninger og vælg betalingsmetode.
  4. Godkend ordren.
  5. Vi sender en ordrebekræftelse til dig på mail.

Vi har rigtig mange varer som ikke er fremvist på hjemmesiden endnu. Mangler du en bestemt vare, eller lignende, kan vi kontaktes via kontaktformular, mail, eller på tlf: +45 89 80 35 36. Mange af de varer vi sælger er uoriginale og universale og kan bruges på mange typer biler. Vi kan ikke tage varer retur pga. at kunden ikke kan vurdere om varen ikke kan tilpasses køretøjet. Hvis varen er blevet prøvemonteret eller ikke returneres inden 14 dage.

Forsendelse og leveringsomkostninger

Vi sender alle varer med Post Danmark, der tilbyder pålidelig pakkedistribution af høj kvalitet. Den typiske leveringstid i Danmark for lagervarer er ca. 2-7 hverdage. Hvis TP-Performance.dk modtager bestilte varer retur på grund af forkerte eller mangelfulde oplysninger om leveringsadressen, må du afholde leveringsomkostningerne til genfremsendelsen af varen med Post Danmark til den korrekte adresse. Vi beder dig derfor give os præcise oplysninger om leveringsadressen. Leveringsomkostninger fremgår ved bestilling inden betaling.

Betaling

Du kan betale til TP-Performance.dk ved brug af Dankort, VISA Dankort og Mobilepay. Vores betalingssystem er krypteret og sikret mod hacking (SSL) og det er således kun PBS, der kan læse dem. Altså ikke TP-Performance.dk. Når du bestiller en vare hos TP-Performance.dk og betaler med et betalingskort, bliver beløbet for varerne først hævet når varen afsendes.

Personlige oplysninger

For at kunne sende varer til dig og yde dig den optimale service, registrerer vi dit navn, adresse, telefonnummer, fax, email og dit personligt valgte password. Oplysningerne behandles fortroligt på krypteret server og videregives ikke til tredjemand. Det er således alene TP-Performance.dk, der har adgang til oplysningerne. Vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger. Du kan på “min side” selv få adgang til dine data og på den måde følge din ordre, se tidligere ordrer, printe kopi af tidligere ordrebekræftelser, lave en ønskeseddel med mere.

FORTRYDELSESRET

Du har altid 14 dages fortrydelsesret når du handler hos TP-Performance.dk. Fortrydelsesretten løber fra den dag hvor du har modtaget din vare. Fortrydelsesretten kan kun udnyttes hvis varen tilbageleveres i væsentligt samme stand og mængde. Fortrydelsesretten bortfalder altså, hvis du bruger varen på en måde som helt åbenbart forringer varens salgsværdi væsentligt. Når fortrydelsesretten udnyttes skal du selv betale forsendelsesomkostningerne ved at sende vare retur, samt fragtomkostninger der i forbindelse med levering til dig. Produkter hvor der er specifikationer, vejledninger, advarsler eller andre væsentlige informationer på emballagen er den intakte originale emballage altid en væsentlig del af varens værdi emballagen skal derfor altid sendes med retur for at betingelserne for at udøve fortrydelsesretten er opfyldt. Vi beder dig sørge for, at varen er forsvarligt emballeret, således at der ikke sker fragtskader i forbindelse med returneringen. Vurderer vi, at betingelserne ikke er opfyldt for at udnytte fortrydelsesretten, kontakter vi dig pr. E-mail eller telefonisk med en nærmere begrundelse hvorfor. Ønsker du at sende vare retur der er overskredet de 14 dages returret kan det typisk også lade sig gøre hvis du kontakter os angående situationen. Der er ca. 7 dages behandlingstid for vare sendt retur. Pakker der bliver sendt retur SKAL sendes til firmaadressen.

Reklamationsret

Når du handler på TP-Performance.dk har du selvfølgelig 24 måneders (udvalgte varer 36 måneder) reklamationsret. Dette betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Dette betinger selvfølgelig at reklamationen er berettiget og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller lignende. Du skal være opmærksom på at de bevægelige dele i bilens drivlinje slides under brug og dermed har begrænset levetid. Der skal reklameres inden rimelig tid efter at du har opdaget manglen ved varen. Vi refunderer rimelige fragtomkostninger, som du måtte have i forbindelse med returnering af varen, når reklamationen er berettiget. Husk altid at sende varen tilbage i forsvarlig emballage og få en kvittering for afsendelse, således at vi kan tilbagebetale dig dine omkostninger. Når vi har modtaget din vare retur, kontakter vi dig for aftale af det videre forløb. Såfremt det viser sig, at varen ikke lider af fejl eller mangler der er omfattet af reklamationsretten, forbeholder vi os retten til ikke at tilbagebetale varens beløb som du indestår selv for fragten retur. I alle tilfælde SKAL der medsendes 1 af følgende: Kopi af faktura eller Order nummer skal oplyses. Samt der skal være en beskrivelse af fejl, mangler eller evt. andet.

Turboladere, der returneres uden der kan konstateres nogen defekter, tilbagebetales beløbet ikke. Dog har du mulighed for at komme forbi vores værksted og få fejlsøgt på problemet. Hvis fejlen her findes at være på turboladeren, er timelønnen gratis. Hvis fejlen findes på bilen eller fejl ved montering, betaler kunden timeløn. Det skal forventes ved køb af turbolader med og uden VNT, at den skal grundjusteres til originalt eller ønsket ladetryk.

Ansvarsbegrænsning

TP-Performance.dk kan ikke gøres ansvarlig for indirekte tab, herunder følgeskader, drifts- og omsætningstab, avancetab, tidstab, afsavnstab eller andet indirekte tab med mindre andet følger af dansk rets almindelige ufravigelige regler. Dele, der er beskadiget ved overbelastning, motorsport, monteret forkert eller monteret på motorer, hvor ydelsen er forøget udover fabrikkens specifikationer, dækkes ikke. Driftstab, direkte og indirekte skader eller arbejde ved udskiftning af defekt vare er ikke omfattet af reklamationen, varen må heller ikke være forsøgt adskilt. Dokumentation af korrekt montering i form af billedmateriale og faktura fra autoriseret montør påkræves. Eftermontering af turbo på biler, der ikke er importeret med turbo, anses som ombygning til motorsport, og derved fralægger Qualitec.dk sig alt ansvar omkring anvendelse.

Forbehold ved gratis fragt:

Gratis fragt er baseret på den billigste fragtløsning. Så vælges en dyrere løsning, kan der forekomme en ekstra udgift.

Returnering af vare / turbolader / defekte varer

  1. Send varen retur inkl. en kopi af faktura. Ved defekte dele: Skriv hvad der er galt og hvordan det er sket, send meget gerne mail med fotodokumentation. Ved ombytning til anden vare skal det skrives på fakturaen hvilken vare, der ønskes eller et link til hjemmesiden.
  2. Skriv gerne dit Reg. & kontonr. på faktura.
  3. Vi kontrollerer defekte varer og sender evt. ny hvis dette er tilfældet.

FORBEHOLD

TP-Performance.dk tager forbehold for trykfejl, prisfejl, farveafvigelser på billeder samt udsolgte varer.