TP Performance Tune Downloads.

Vilkår for download af TP Performance's midlertidige tune-filer

Dette er TP Performance’s midlertidige downloadside for tune-filer.

Ved TP Performance ejer vi aldrig endeligt en kundes indkøring, men hvis vi overdrager den til kunden, kan TP Performance ikke længere holdes ansvarlig for eventuelle problemer, der opstår som følge af ændringer i tune-filen. Hvis du vælger at benytte muligheden for at omprogrammere eller ændre i din motorstyring, vil TP Performance fraskrive sig ethvert ansvar. Vi kan altid tilbyde rådgivning og vejledning, men hvis der opstår problemer med din motorstyring eller motor efter at vi har leveret en fuldt tilgængelig tune-fil, kan der ikke drages skyld til TP Performance.

Vi logger alle brugere, der benytter vores download-link, og vil anvende disse data som bevisbyrde for, at du har downloadet en tune-fil. For at downloade en tune-fil skal du acceptere disse vilkår ved at udfylde formularen.

Du kan altid få adgang til din kode eller en tune-fil via dette link. Bemærk, at tune-filen kun vil være tilgængelig midlertidigt, da andre filer kan blive lagt op på denne side i stedet.

TP Performance kan ikke yde support efter levering af tunefiler med hensyn til direkte fejl eller hvis bilen opfører sig anderledes end forventet. Efter filen er leveret, er det kunden (dit) ansvar at tilrette eventuelt fejl og mangler, da TP Performance ikke kan kontrollere. hvilke ændringer kunden selv udfører på filen. Eventuelle rettelser eller support vil efterfølgende blive faktureret til kunden (dig) med værkstedets gældende timepris

Med venlig hilsen TP Performance